Thuis
Producten
Over ons
Fabriekstocht
Kwaliteitscontrole
Neem contact met ons op
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd
Thuis ProductenDe Streek van de Shenzhen Vrijhandel

Shenzhen vrijhandelszone met diensten zoals internationale doorvoer en douaneopslag

China Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen vrijhandelszone met diensten zoals internationale doorvoer en douaneopslag

Shenzhen Free Trade Zone With Services Such As International Transit And Bonded Warehousing
Shenzhen Free Trade Zone With Services Such As International Transit And Bonded Warehousing
video play

Grote Afbeelding :  Shenzhen vrijhandelszone met diensten zoals internationale doorvoer en douaneopslag

Productdetails:
Place of Origin: Shenzhen,China
Merknaam: FORTUNE
Certificering: AEO Certificate
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Minimum Order Quantity: 1 Carton
Prijs: Negotiable price
Packaging Details: Cartons / wooden cases / Pallet
Delivery Time: 1 DAY
Payment Terms: T/T
Supply Ability: 10000 CTNS per Day
Gedetailleerde productomschrijving
Warehouse service: Ladingsonderhoud, Repacking, Etikettering, het Palletiseren, het Plukken & het Sorteren en Eenvoudig Pakhuisbeheer: Beroeps, Ervaren Veiligheid,
Aantal personeel: Meer dan 150 opslagruimte: 80000 vierkante meter
Belangrijke zaken: Bonded Warehousing, internationale logistiek, douaneafhandeling, expeditie Gevestigd: 1996
Plaats: Shenzhen, China
Hoog licht:

Vrijehandelszone Shenzhen

,

douane-opslag

Productbeschrijving:

Vrijehandelszone FORTUNE

Dit is een productoverzicht van Shenzhen Free Trade Zone, waarin de belangrijkste kenmerken en voordelen worden benadrukt.

Shenzhen vrijhandelszone met diensten zoals internationale doorvoer en douaneopslag 0
Opgericht in 1996

FORTUNE werd in 1996 opgericht en is daarmee een van de eerste vrijhandelszones in China.de zone heeft een bewezen succes en is uitgegroeid tot een belangrijke knooppunt voor internationale handel en logistiek.
 

Locatie in Shenzhen, China

De Shenzhen Free Trade Zone ligt in de stad Shenzhen, in de provincie Guangdong van China.strategisch gelegen nabij Hong Kong en andere grote steden in de Pearl River DeltaDe locatie biedt gemakkelijke toegang tot internationale markten en vervoersnetwerken, waardoor het een ideale locatie is voor bedrijven.
 

Bewaarruimte van 80000 m2

- Het geluk.De vrijhandelszone heeft een enorme opslagruimte van 80000 vierkante meter.Het is een ideale locatie voor bedrijven die actief zijn in de internationale handel en logistiek..
 

Professionele, veilige en ervaren magazijnbeheerders

- Het geluk.Vrijehandelszone biedt professionele, veilige en ervaren magazijnbeheerdiensten aan bedrijven.De opslagplaatsen van de zone zijn voorzien van de nieuwste faciliteiten en worden beheerd door een team van ervaren professionalsDit zorgt ervoor dat goederen en materialen met de grootste zorg en efficiëntie worden opgeslagen en behandeld, waardoor bedrijven die in de zone actief zijn, gemoedsrust krijgen.
 

Logistiek van derden

- Het geluk.Vrijehandelszone biedt logistieke diensten van derden, waardoor bedrijven een one-stop oplossing krijgen voor hun logistieke behoeften. Dit omvat opslag, distributie en transportdiensten,het mogelijk maken dat bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en de logistiek aan de deskundigen overlaten.
 

Internationale overdracht

Bedrijven die actief zijn in de vrijhandelszone van Shenzhen kunnen gebruikmaken van de internationale transferverzendingsdiensten.Dit maakt een efficiënte en kosteneffectieve overdracht van goederen tussen internationale markten mogelijk., waardoor het een ideale locatie is voor bedrijven die betrokken zijn bij de wereldhandel.
 

Gecontroleerd gebied

De vrijhandelszone Shenzhen is een douanegebied, wat betekent dat goederen kunnen worden ingevoerd, opgeslagen en opnieuw geëxporteerd zonder dat douaneverklaring nodig is.Dit biedt bedrijven een gestroomlijnd en probleemloos proces voor hun invoer en uitvoer, waardoor tijd en kosten worden bespaard.
 

Vergemakkelijking van de handel

- Het geluk.De vrijhandelszone zet zich in om de handel te vergemakkelijken en de internationale samenwerking te bevorderen.en efficiënte logistieke diensten, waardoor het een ideale locatie is voor bedrijven die hun internationale aanwezigheid willen uitbreiden.

 
Shenzhen vrijhandelszone met diensten zoals internationale doorvoer en douaneopslag 1


Importgoederen met voordelen:

Het douane-entrepôt in het alomvattende douanegebied heeft voordelen voor de volgende soorten ingevoerde goederen:
1. Goederen met hoge tarieven: Voor goederen met hoge tarieven kan het opslaan van deze goederen in ons douanehuis in het uitgebreide douanegebied de betaling van de tarieven vertragen en de kapitaalkosten verlagen.De desbetreffende rechten zijn slechts verschuldigd wanneer de goederen het magazijn verlaten en op de binnenlandse markt worden verkocht..
2. Seizoensgoederen: Voor seizoensgoederen kunnen ondernemingen seizoensgoederen vooraf importeren naar ons douanehuis, en ze vervolgens verkopen wanneer het verkoopseizoen komt,vermijden van het probleem van het opstapelen van goederen en onvoldoende voorraad in het buitenseizoen.
3. Goederen met een hoge toegevoegde waarde: Ons douanewapen is uitgerust met geavanceerde opslagfaciliteiten en logistieke ondersteunende apparatuur, geschikt voor opslag en beheer van goederen met een hoge toegevoegde waarde,zoals elektronische productenDeze goederen kunnen speciale opslagomgeving en beveiligingsbescherming vereisen, en ons douane-entrepôt kan de overeenkomstige voorwaarden en diensten bieden.
4. Gepersonaliseerde goederen: Ons uitgebreide bonded warehouse biedt grondstoffenverwerking en gepersonaliseerde aanpassingsdiensten, geschikt voor verwerking, assemblage,verpakking en andere bewerkingen van ingevoerde goederen om aan de individuele behoeften van de consument te voldoenOndernemingen kunnen in onze douaneopslagplaats de goederen secundair verwerken volgens de marktvraag, de transportkosten verlagen en de snelheid van de markt verbeteren.
Shenzhen vrijhandelszone met diensten zoals internationale doorvoer en douaneopslag 2

Technische parameters:

ProductnaamShenzhen- Het geluk.Vrijhandelszone
Bewaarruimte80000 vierkante meter
PlaatsShenzhen, Guangzhou, Jiangsu, Shanghai, Hong Kong
Gevestigd1996
Belangrijkste zakenVerpakking in douane, internationale logistiek, inklaring, expeditie
Veiligheidsfaciliteit van het magazijnHoge beveiliging, 24 uur per dag toezicht
Aantal personeelsledenMeer dan 150
Warehouse ServiceOnderhoud van vracht, herverpakking, etikettering, palletisering, verzamelen en sorteren en eenvoudige assemblage, enz.
Warehouse managementProfessionele, Veiligheid, Ervaren
BelastingvoordeelVrij van belastingen
VerklaringBeschikbaar
Import- en exportdienstenBeschikbaar
Vervoer van goederenBeschikbaar
Afhankelijke opslagBeschikbaar
 

kiezen:

We zijn toegewijd aan het leveren van klanten met een efficiënte en professionele douaneverklaring diensten.Wij bieden u een one-stop oplossing om ervoor te zorgen dat uw goederen soepel worden afgevoerd.
Waarom kiezen- Het geluk.?
1. Rijke ervaring: Wij hebben vele jaren ervaring met douaneaangifte bij invoer en uitvoer, bekend met internationale handelsnormen en douaneaangifteproces.Wij bieden u professionele advies en begeleiding volgens uw specifieke behoeften om ervoor te zorgen dat uw goederen voldoen aan de voorschriften en de douaneverklaring vlot verloopt.
2Efficiënte werking: Wij optimaliseren het proces en nemen geavanceerde douane-aangifte technologie en systemen aan om de operationele efficiëntie en nauwkeurigheid te verbeteren.We hebben een goede samenwerking met douane en gerelateerde instanties., en kan snel alle soorten douaneverklaringsprocedures afhandelen om een snelle inklaring van goederen te garanderen.
3. Persoonlijke service: We richten ons op communicatie en samenwerking met klanten en passen oplossingen aan op de behoeften van de klant.aangifteprocedures of levering van goederen, zullen wij u een persoonlijke service bieden om ervoor te zorgen dat aan uw specifieke behoeften wordt voldaan.
4. Kwaliteitsborging: We houden ons strikt aan de internationale handelsvoorschriften en de industriestandaarden om de nauwkeurigheid en naleving van douaneaangiften te waarborgen.Wij zorgen ervoor dat uw goederen tijdens het douaneaangifteproces correct worden behandeld om onnodige vertragingen en risico's te voorkomen..
5. Professionele team: We hebben een ervaren, professionele kwaliteitsteam, vaardig in de internationale handel en douaneverklaring.Zij zullen u volledig begeleiden en ondersteunen bij het oplossen van uw verschillende problemen en uitdagingen in het invoer- en uitvoeraangifteproces..
 

 

Contactgegevens
Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Ivan

Tel.: +8613760142710

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten