Thuis
Producten
Over ons
Fabriekstocht
Kwaliteitscontrole
Neem contact met ons op
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd
Thuis

Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd Fabrieksreis

China Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    De Groep van het Shenzhenfortuin is een bedrijf van de logistiekdienst erkend door het Streekbeleid Shenzhen In entrepot, sinds zijn onderneming in 1996, heeft het bedrijf zich tot een gediversifieerde groepsonderneming met geïntegreerde functies zoals pakhuis in entrepot, invoer-uitvoerhandel, het internationale vracht door:sturen, en het ontwerp van de logistiekoplossing ontwikkeld.

    Het bedrijf is gestationeerd in de Streek Futian In entrepot en heeft entrepots met een totale oppervlakte die 80.000 vierkante meters in de Uitvoerige Streek In entrepot van Shenzhen Pingshan, de Uitvoerige Streek In entrepot van Guangzhou, de Uitvoerige Streek In entrepot van Nantong, en Hong Kong overschrijden.

    De FORTUINpakhuizen zijn uitgerust met moderne faciliteiten met inbegrip van opslag, lading en het leegmaken, oogst en padn, en controlesystemen, samen met een verfijnd ERP beheersysteem. Het bedrijf bezit meer dan 80 zelf-bezeten voertuigen, met inbegrip van containervrachtwagens en van trucks, geschikt om douane-gecontroleerde goederen te vervoeren. Bovendien, heeft het 20 behulpzame professionele voertuigen van binnenlands China aan Hongkong.

     

Contactgegevens
Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Ivan

Tel.: +8613760142710

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)