Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Επισκεψή εργοστασίου
Έλεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Νέα

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αποθεμάτων τελωνειακής αποθήκευσης και των κανονικών αποθεμάτων;

επιχείρηση Νέα
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αποθεμάτων τελωνειακής αποθήκευσης και των κανονικών αποθεμάτων;

Η τελωνειακή αποθήκευση αναφέρεται στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης που είναι εγκατεστημένες στην τελωνειακή ζώνη,των οποίων η κύρια λειτουργία είναι η παροχή προσωρινής αποθήκευσης των εισαγόμενων εμπορευμάτων και η προσωρινή αναστολή ή απαλλαγή από τους δασμούς, του φόρου προστιθέμενης αξίας και άλλων φόρων κατά την περίοδο αποθήκευσης.Οι τελωνειακές αποθήκες είναι συνήθως εγκατεστημένες σε ειδικές περιοχές τελωνειακής εποπτείας και υπόκεινται σε αυστηρή τελωνειακή εποπτεία και διαχείριση..
Τα κύρια χαρακτηριστικά της τελωνειακής αποθήκευσης περιλαμβάνουν:
1- Φορολογικά κίνητρα: Τα εισαγόμενα εμπορεύματα που αποθηκεύονται σε αποθήκες τελωνειακής αποθήκευσης συνήθως αναστέλλονται προσωρινά ή απαλλάσσονται από τελωνειακούς δασμούς, φόρο προστιθέμενης αξίας και άλλους φόρους.Μόνον όταν τα εμπορεύματα εγκαταλείπουν την αποθήκη τελωνειακών τελωνείων και εισέρχονται στη χώρα ή την εξαγωγή, πρέπει να καταβληθούν οι σχετικοί φόροι, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση των δαπανών εισαγωγής των επιχειρήσεων.
2Η καθυστερημένη πληρωμή φόρου: Τα εισαγόμενα αγαθά μπορούν να καθυστερήσουν στην πληρωμή δασμών, φόρου προστιθέμενης αξίας και άλλων φόρων σε αποθήκες τελωνειακών αποθεμάτων,η οποία είναι ευεργετική για τη μείωση της χρηματοοικονομικής πίεσης στις επιχειρήσεις και τη βελτίωση της αποδοτικότητας του κύκλου εργασιών κεφαλαίων.
3. διευκόλυνση του εμπορίου: η τελωνειακή αποθήκευση παρέχει υπηρεσίες διευκόλυνσης του εμπορίου, όπως απλούστευση των διαδικασιών τελωνειακής διασάφησης, μείωση των δασμών κλπ.,που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των συναλλαγών, μείωση του κόστους του εμπορίου και προώθηση της ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίου.
4- Ευέλικτη διαχείριση: Οι αποθήκες τελωνειακών αποθεμάτων είναι συνήθως εξοπλισμένες με συστήματα και εγκαταστάσεις διαχείρισης αποθεμάτων, τα οποία μπορούν να διαχειρίζονται ευέλικτα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών,όπως διαλογή και συσκευασία, την επισήμανση των ετικετών, τη διαχείριση των γραμμικών κώδικων κλπ., βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και το βαθμό διαχείρισης των εμπορευμάτων.
5. Τελωνειακή εποπτεία: Η τελωνειακή αποθήκευση υπόκειται σε αυστηρή τελωνειακή εποπτεία και διαχείριση,και απαιτούνται αυστηρές διαδικασίες τελωνειακής διασάφησης και εποπτείας για τα εμπορεύματα που εισέρχονται και βγαίνουν από την αποθήκη, η οποία συμβάλλει στη διασφάλιση της ασφαλούς και συμμορφούμενης εξαγωγής των εμπορευμάτων.
Η τελωνειακή αποθήκευση είναι μια ειδική εγκατάσταση αποθήκευσης που παρέχει φορολογικά κίνητρα, καθυστερημένες πληρωμές φόρων, διευκόλυνση του εμπορίου, ευέλικτη διαχείριση και υπηρεσίες τελωνειακής εποπτείας.Είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διεθνούς εμπορίου και τη μείωση των δαπανών των επιχειρήσεων..

Χρόνος μπαρ : 2024-03-29 16:02:37 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Fortune International Freight Forwarding Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ivan

Τηλ.:: +8613760142710

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)